Les inscripcions per al 21è taller d’emprenedors s’obriran el 7 de desembre

La 21a edició del Taller d’emprenedors tindrà lloc entre el gener i el juliol del 2021. Un any més, el Taller d’emprenedors es planteja com una formació específica que permeti obtenir coneixements útils per crear un negoci propi. El Taller d’emprenedors és una iniciativa gratuïta adreçada a tots els ciutadans majors de 18 anys que vulguin desenvolupar la seva idea de negoci, amb l’assessorament de professors-tutors i en un grup de treball reduït.

Si la situació sanitària ho permet, aquest curs tindrà les mateixes característiques que les darreres edicions, potenciant l’àmbit lligat a la formació dels emprenedors. Entre les sessions formatives es tractaran àmbits com ara la gestió i direcció de l’empresa; comercial i màrqueting; sistemes d’informació i tecnologia; o recursos humans.

Per a l’edició present s’obrirà el període d’inscripcions el 7 de desembre, fins al 18 de gener. El curs començarà 21 de gener, fins al 1 de juliol, i les sessions tindran lloc tots els dijous de 16 a 19 hores a la Universitat d’Andorra.

En les 20 edicions del Taller –una edició a l’any– i hi han passat més de 280 emprenedors, dels quals aproximadament un terç han creat la seva empresa real. Amb el pas dels anys, aquesta iniciativa ha evolucionat cap a una formació presencial teòrico-pràctica per a emprenedors capaços de liderar qualsevol tipus de projecte empresarial.

Entre els projectes portats a terme pels emprenedors hi ha una gran varietat de temàtiques: des de serveis diversos a través d’Internet, informàtica i xarxes socials, fins a l’organització d’esdeveniments esportius, culturals i activitats d’oci, passant per una farmàcia, empreses d’enginyeria, industrials, ciclisme, motociclisme, comunicació, disseny, agricultura, alimentació i restauració saludable, artesania, cosmètica i serveis sòcio-sanitaris, entre altres activitats.