Més sessions informatives sobre el nou curs 2022-2023

Amb motiu del període de preinscripcions per al proper curs acadèmic 2022-2023, la Universitat d’Andorra (UdA) ha programat diverses sessions informatives adreçades als futurs estudiants i a les seves famílies per presentar-los el funcionament i les característiques de l’oferta d’estudis universitaris. Es tracta de sessions temàtiques dedicades respectivament als quatre àmbits d’estudis en què l’UdA ofereix formacions reglades presencials. Les coordinadores d’aquests àmbits hi presenten amb detall els plans d’estudi, les sortides professionals i acadèmiques de cada una de les carreres, i resoldran els dubtes que puguin sorgir.

Enguany s’han organitzat quatre sèries de sessions informatives, de dilluns a dijous a les 19.00 h, alternant setmanes en modalitat presencial i setmanes en modalitat virtual per donar l’oportunitat a tothom de poder informar-se. Després de la primeres dues setmanes de sessions informatives, l’una presencial i l’altra virtual, al març i a l’abril, respectivament, les sessions en format presencial es repetiran la setmana del 23 de maig, i en modalitat virtual es tornaran a celebrar la setmana del 30 de maig.

Àrea d’educació

Àrea d’informàtica

  • Dimarts 24 de maig, a les 19.00 h: presencialment, a la Sala d’actes de la Universitat d’Andorra (6a planta de l’edifici principal)
  • Dimarts 31 de maig, a les 19.00 h: sessió en línia

Àrea d’infermeria

  • Dimecres 25 de maig, a les 19.00 h: presencialment, a la Sala d’actes de la Universitat d’Andorra (6a planta de l’edifici principal)
  • Dimecres 1 de juny, a les 19.00 h: sessió en línia

Àrea d’empresa

  • Dijous 26 de maig, a les 19.00 h: presencialment, a la Sala d’actes de la Universitat d’Andorra (6a planta de l’edifici principal)
  • Dijous 2 de juny, a les 19.00 h: sessió en línia

Les sessions en línia es faran a través de la plataforma Zoom, seguint l’enllaç que s’indicarà al web i a l’agenda de la Universitat.

L’UdA ofereix formacions de primer cicle universitari de tres anys de durada, com també dobles titulacions, totes elles adaptades a les directrius de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES). L’UdA destaca pel seu multilingüisme, amb una part de la docència en anglès, i per tenir un model educatiu innovador. Les carreres inclouen pràctiques i estades a l’exterior, i es poden combinar diverses modalitats d’estudi (presencial, virtual, semipresencial).

El període de preinscripcions per al proper curs, un tràmit que es formalitza des d’aquest mateix web, continua obert des del 8 de març. L’UdA informa puntualment de qualsevol novetat en l’oferta de formacions.