Concurs per promoure la divulgació de la recerca

Com a activitat prèvia al XV Seminari de recerca (que tindrà lloc el 7 de juliol), la Universitat d’Andorra (UdA) ha organitzat un nou concurs de divulgació científica, aquest cop a través de la xarxa social Twitter. 

El concurs “La meva recerca en un fil de Twitter” s’adreça a persones que liderin projectes de recerca a l’UdA o en d’altres centres de recerca d’Andorra, i a doctorands i doctorandes de l’UdA o d’altres universitats d’Andorra. Consisteix a comunicar, a través d’un fil de piulades de Twitter, la recerca que estiguin realitzant, d’una manera clara, creativa i que generi impacte, per fer-la arribar a tot tipus de públics.

El fil de Twitter s’ha de publicar entre el 15 d’abril i l’1 de juny de 2023, i posteriorment, abans del 3 de juny, cal inscriure’s al concurs a través d’un formulari de la Universitat. Els requisits són que el fil no superi les quinze piulades, que mencioni alhora el compte de l’UdA a la xarxa social (@UdAndorra) i l’etiqueta #filrecerca, que estigui escrit en català o en anglès, i que s’hagi publicat des del compte de Twitter propi de la persona participant. Cada concursant només pot presentar al concurs un sol fil de Twitter.

La proclamació de la persona guanyadora i el lliurament del premi (uns auriculars sense fils de gamma alta) es duran a terme el 7 de juliol de 2023, durant la celebració del XV Seminari de recerca de la Universitat d’Andorra.

Consulteu les bases del concurs