La II Jornada UdA Solidària estarà dedicada a la salut mental

El proper 25 d’abril, la Universitat d’Andorra celebrarà la II Jornada UdA Solidària, que enguany servirà per recaptar fons per a la salut mental. Sota el lema Mens sana in corpore sano, la iniciativa està organitzada per la comissió UdA Solidària i es dirigeix a tota la comunitat universitària.

El programa començarà amb una jornada esportiva, amb la col·laboració de LAUesport, que comptarà amb un torneig de futbol sala i un altre de pàdel, a més d’una classe magistral de zumba a la plaça de la Germandat. Posteriorment, les activitats es traslladaran a la sala d’actes de la Universitat d’Andorra, on s’ha organitzat un esmorzar i una taula rodona amb diferents associacions i especialistes en la temàtica per parlar sobre els reptes de la salut mental.

A la taula rodona hi participaran Sandra Cano, de l’Associació en Defensa del Jovent en Risc d’Andorra; Rosa Lluis, de l’Associació de Familiars per a la Salut Mental a Andorra; Eva Tenorio, del Projecte Vida; Carlos Mur, cap del Servei de Salut Mental del Servei Andorrà d’Antenció Sanitària (SAAS); Pere Bonet, assessor del Ministeri de Salut, i representants del Servei d’Acompanyament a l’Estudiant i al Personal (SAEP) i del Servei d’Orientació i Coaching (SOC) de l’UdA.

La data límit per inscriure’s a les activitats (a través d’aquest enllaç) és el 21 d’abril i l’aportació mínima per participar a la jornada és de 10 euros. La recaptació es destinarà a les tres associacions participants.

La comissió UdA Solidària, formada tant per membres del personal com per estudiants, té com a objectius activar la solidaritat i la cooperació de la comunitat universitària, promoure el voluntariat universitari i donar suport a projectes d’entitats sense ànim de lucre.