Inscripcions obertes per a l’Aula d’Estiu 2023

La Universitat d’Andorra ha organitzat, de cara a la segona quinzena del mes de juny, la setena edició de l’Aula d’Estiu, un programa de cursos d’estiu dirigit especialment a estudiants i personal de l’UdA, però obert també al públic en general. La iniciativa compta enguany amb cinc propostes que abordaran temes com la ciberseguretat i la irrupció del ChatGPT, la salut mental, la grafologia o l’accessibilitat, i l’expert en transformació digital Genís Roca serà l’encarregat d’impartir el darrer seminari, que porta per títol “Tecnologia i educació. On som i cap on anem?”.

L’Aula d’Estiu 2023 arrencarà el 19 i 22 de juny amb una formació sobre l’atenció als estudiants amb problemes de salut mental. El seminari té una durada de 4 hores i anirà a càrrec d’Hugo Rovira de Saralegui i Mar Batet, que detallaran les barreres i els hàndicaps que dificulten l’aprenentatge, donaran recomanacions i faran un abordatge de casos i supòsits.

La segona proposta porta per títol “La grafologia: una eina per conèixer-te. Digues-me com escrius i et diré com ets” i tindrà lloc el 20 de juny entre les 15 i les 18 hores a càrrec de la grafòloga i grafoterapeuta Montse Perelló.

A continuació, el 26 de juny de 15 a 17 hores tindrà lloc un seminari sobre ciberseguretat i intel·ligència artificial, que farà especial èmfasi en les funcions i característiques del model de llenguatge natural avançat ChatGPT. Serà a càrrec d’Eduardo López, advocat i consultor en protecció de dades, ciberseguretat i compliance.

La quarta formació programada servirà per aprendre a fer accessibles digitalment documents de text i presentacions, per tal d’aconseguir un aprenentatge ubic i inclusiu. Tindrà lloc els dies 27 i 28 de juny de les 15 a les 17 i és l’únic seminari que s’oferirà en format híbrid (en línia i presencial), a càrrec de José María Fernández, expert en tecnologies accessibles.

Finalment, l’última proposta serà impartida el 29 de juny de 15 a 17 hores per Genís Roca, especialista en processos de transformació empresarial i social, desenvolupament de negoci i cultura digital. L’objectiu de la sessió serà oferir una perspectiva sobre la relació entre la tecnologia i l’educació i proposar eines i mètodes per a la gestió de la transformació digital a les institucions educatives.

Més informació

Programa en PDF