El postgrau en Fiscalitat tindrà setena edició

A Andorra s’està consolidant un sistema tributari que comporta la necessitat de formar i reciclar professionals en l’àrea de la consultoria o la direcció fiscal de l’empresa. És per aquest motiu que des del 2013 la Universitat d’Andorra organitza el programa de postgrau en Fiscalitat, juntament amb la Cambra de Comerç d’Andorra i  la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra. Amb l’objectiu de continuar cobrint la important demanda d’aquest programa, l’octubre del 2023 s’iniciarà la setena edició del postgrau. La preinscripció està oberta fins al 13 d’octubre del 2023.

El programa té una càrrega de 30 crèdits europeus i s’impartirà d’octubre del 2023 a juny del 2024. Les classes lectives presencials es faran a la Universitat d’Andorra els divendres a la tarda (de les 09.00 h a les 13.00 h i de les 14.00 h a les 18.00 h).

El postgrau en Fiscalitat fa conèixer de manera completa i pràctica tots els impostos que conformen el sistema tributari andorrà, com també els problemes, les fórmules i les solucions que planteja la fiscalitat internacional en relació amb les inversions d’Andorra a l’estranger i les inversions dels no-residents a Andorra. Aquest programa va dirigit als titulats universitaris en estudis relacionats amb el sector empresarial, econòmic, jurídic o financer, i a persones empresàries, professionals liberals i professionals especialitzats en aquests àmbits. També s’adreça a personal directiu financer, administratiu i executiu. En el disseny hi ha participat el Col·legi d’Advocats d’Andorra. El preu de la matrícula és de 3.400 euros.