L’UdA participa al Dream Big Andorra

El dissabte 22 d’octubre va tenir lloc el Dream Big Andorra al Poliesportiu del BCA MoraBanc Bàsquet, “la Bombonera”, una gran competició d’innovació en equips de tres participants per generar solucions a dos reptes importants per al nostre país: (1) Hàbits de vida saludable i (2) Millorar l’experiència i l’engagement del turisme esportiu. Cada equip va poder escollir el repte que més li interessava i en una apassionant carrera contra-rellotge, es van succeir diferents passos per que una idea acabés convertint-se en una model de negoci.

Xavier Verdaguer, reconegut expert en innovació i creador de diferents start-ups, amb una dilatada experiència a Silicon Valley, va animar contínuament als equips per fer realitat els seus somnis, aplicant una metodologia d’innovació contrastada i estimulant un ambient divertit, i alhora, exigent i reptador.

La Universitat d’Andorra (UdA) va participar-hi amb estudiants de diferents disciplines (BAE, DPA, Informàtica i Infermeria) que es van integrar en tres equips diferents. A més, el professor Sergi Ríos-Ballano, de l’Escola de Negocis i Dret de l’UdA, va col·laborar-hi com a facilitador, integrant de l’equip tècnic organitzador de l’esdeveniment.

Més enllà dels premis per a tots els participants, amb la possibilitat d’incubació dels equips guanyadors de cada repte per convertir les idees de negoci en realitats, i de l’assistència posterior al partit del MoraBanc Andorra de bàsquet contra el Càceres, i més enllà també de les solucions als reptes plantejats, els estudiants de l’UdA van poder viure una experiència emprenedora única, d’alt valor afegit, amb una metodologia molt desenvolupada i un ambient il·lusionant, reptador i cooperatiu.