Tornen les sessions informatives adreçades a pares i futurs estudiants

Amb motiu del període de preinscripcions per al proper curs acadèmic 2022-2023, la Universitat d’Andorra (UdA) ha programat diverses sessions informatives adreçades als futurs estudiants i a les seves famílies per presentar-los el funcionament i les característiques de l’oferta d’estudis universitaris. Es tracta de sessions temàtiques dedicades respectivament als quatre àmbits d’estudis en què l’UdA ofereix formacions reglades presencials. Les coordinadores d’aquests àmbits hi presentaran amb detall els plans d’estudi, les sortides professionals i acadèmiques de cada una de les carreres, i resoldran els dubtes que puguin sorgir.

Enguany s’han organitzat quatre sèries de sessions informatives, de dilluns a dijous a les 19.00 h, alternant setmanes en modalitat presencial i setmanes en modalitat virtual per donar l’oportunitat a tothom de poder informar-se. La primera sèrie tindrà lloc presencialment la setmana del 28 de març, i el format es repetirà la setmana del 23 de maig. En modalitat virtual, les sessions informatives se celebraran la setmana del 4 d’abril i la setmana del 30 de maig. Les sessions en línia es faran a través de la plataforma Zoom, seguint l’enllaç que s’indicarà al web i a l’agenda de la Universitat.

L’UdA ofereix formacions de primer cicle universitari de tres anys de durada, com també dobles titulacions, totes elles adaptades a les directrius de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES). L’UdA destaca pel seu multilingüisme, amb una part de la docència en anglès, i per tenir un model educatiu innovador. Les carreres inclouen pràctiques i estades a l’exterior, i es poden combinar diverses modalitats d’estudi (presencial, virtual, semipresencial).

El període de preinscripcions per al proper curs, un tràmit que es formalitza des d’aquest mateix web, va quedar obert el 8 de març. L’UdA informa puntualment de qualsevol novetat en l’oferta de formacions.