Altres informacions de la Universitat

  • 15 de juliol. La Universitat d’Andorra és una de les tres institucions organitzadores de la taula rodona internacional “Perspectives on Art for Cultural Diplomacy” que tindrà lloc el 15 de juliol, coincidint amb el certamen ArtCamp 2021. L’acte tindrà lloc en modalitat híbrida, transmès en línia des del Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Es presentarà el 6 de juliol en roda de premsa.
  • 17 de juny. La Universitat d’Andorra va participar al Congrés internacional sobre bones pràctiques ODS durant la COVID-19, organitzat per la Universitat de Saragossa. Virginia Larraz i Alexandra Saz hi van presentar el model educatiu per competències de l’UdA i l’experiència educativa durant la pandèmia.
  • 16-17 de juny. El rector de la Universitat d’Andorra, Miquel Nicolau, va participar a l’acte de presentació i llançament de la Magna Charta Universitatum 2020 (veg. la notícia al butlletí de maig), celebrat per videoconferència des de Bolonya, un cop recollides a distància les signatures de les universitats adherides. Sota el lema “University values and responsibilities: responding to the challenges of the future”, els participants hi van compartir reflexions sobre el paper de les universitats davant els reptes globals.