El CPP ofereix nous seminaris sobre transformació digital i habilitats comunicatives

El Cicle de Perfeccionament Professional (CPP) ha programat tres noves formacions presencials per al proper mes d’abril de 2021, que se sumen a les ja programades des de principis d’any dins d’aquest mateix cicle, finançat amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà. Es tracta de seminaris de curta durada oberts al públic en general i que ofereixen eines per a la transformació digital de les empreses i per a la millora de les habilitats comunicatives de les persones. L’objectiu del CPP és la difusió de coneixements d’interès per a la societat andorrana, i s’adreça tant a professionals del país com a estudiants de la Universitat d’Andorra.

  • Els 10 punts importants per a una bona transformació digital de la teva empresa (4h, 8 d’abril) Sessió formativa dissenyada partint de la situació de molts professionals i empresaris que cauen en el desànim pensant que el canvi no és possible si l’entorn no canvia. L’objectiu és preparar-te per iniciar  un projecte de transformació digital o tradicional enfocada al nou client.
  • Enjoy Team i habilitats comunicatives (8h, 19 i 20 d’abril) Workshop i Team Building en una sola proposta. Innovador, dinàmic i participatiu, per interioritzar el que ja sabem i obtenir noves eines comunicatives idònies per a fer arribar el missatge de forma completa als altres.
  • La pauta a seguir per a la teva estratègia digital (12h, 2223 i 24 d’abril) Realitzar canvis profunds dins les empreses implica marcar noves fites i dissenyar plans d’acció focalitzats a obrir nous mercats per accedir a segments orientats a un àmbit més localitzat. La formació està orientada a dissenyar un full de ruta per potenciar la digitalització i conèixer el camí per a una bona transformació digital.

D’altra banda, encara està oberta la inscripció per al següent seminari ja anunciat prèviament:

  • Com crear la teva marca i posicionament professional a Linkedln (6h, 14-15 d’abril) Només tenint un perfil de LinkedIn no és suficient. Per treure-li el màxim partit, cal saber com crear una proposta de valor com a professional i explicar-la al món, amb un perfil de complet i atractiu per connectar amb les persones que interessen i tenir més visibilitat.

La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions reglades i obert als professionals del país. El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra des de l’any 2004, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació finançant un 20% de la matrícula.