Sessions informatives online sobre el nou curs 2021-2022

Amb motiu del període de preinscripcions per al proper curs acadèmic 2021-2022, la Universitat d’Andorra (UdA) ha programat diverses sessions informatives adreçades a futurs/es estudiants i a les seves famílies per presentar-los el funcionament i les característiques de la seva oferta d’estudis universitaris. Es tracta de sessions temàtiques dedicades respectivament als quatre àmbits d’estudis en què l’UdA ofereix formacions reglades presencials. Les coordinadores d’aquests àmbits hi presentaran amb detall els plans d’estudi, les sortides professionals i acadèmiques de cada una de les carreres, i resoldran els dubtes que puguin sorgir.

Enguany s’han organitzat dues rondes de sessions informatives. La primera va celebrar-se durant la setmana del 22 de març, amb un notable èxit d’assistència, i el format es repetirà durant la setmana del 17 de maig, amb la distribució següent:

 

A causa de les mesures de distanciament social establertes per la Covid-19, les sessions es fan virtualment, a través de la plataforma Zoom. Per a qualsevol dubte o problema a l’hora de connectar-s’hi, contacteu amb: suport@uda.ad