La Festa de la Universitat: primera trobada dels membres del Buddy Program

Durant el dia de la festa de la Universitat d’Andorra, que es va dur a terme el dia 19  d’octubre del 2018, es van realitzar diverses activitats per tota la comunitat universitària:hi havia un esmorzar compartit amb unes postres  típiques com la coca i després d’això professors, alumnes, coordinadors i familiars van poder escollir algunes activitats per fer.

Entre aquestes activitats nosaltres vàrem participar amb molt de gust al  taller de moda que va tenir molt èxit, impartit pel senyor Flavio.

També hi va haver un taller d’iniciació als castells on entre els alumnes vam intentar fer una petita torre.

Després de finalitzar les activitats, tots ens vàrem reunir a la plaça central on es va organitzar el dinar, amablement ofert per la universitat, on es preparava una súper paella, sens dubte un bon i saborós moment per compartir amb els companys universitaris i, a més, una bona oportunitat per donar la benvinguda als nous estudiants.

I per concloure la festa universitària, vam organitzar una festa en una de les discoteques d’Andorra, on molts estudiants van celebrar fins a trenc d’alba… La Universitat no només és per estudiar, sinó també per divertir-se.

Mentors del Buddy Program 2018-2019