Les nostres primeres impressions a la Universitat de Lleida

Personalment, abans d’arribar a Lleida estava nerviosa perquè estaria en un nou entorn però tenia el gran avantatge que ja em coneixia bastant Lleida, ja que la meva millor amiga estudia aquí.

Els primers dies en arribar al nou pis situat a Ricard Vinyes van ser d’exploració i descobriment. Tinc tres companyes de pis que són encantadores i m’han acollit molt bé.

Pel que fa a l’experiència universitària, en arribar vam tenir alguns problemes de paperassa i per solucionar-ho vam estar quasi dues setmanes, cosa que a la UdA amb un dia segurament s’hagués solucionat.

El campus universitari és molt modern i està dividit en diversos edificis. També té un camp d’herba i bancs, cosa que el fa molt acollidor. La biblioteca és de grans dimensions i un lloc ideal per anar a fer treballs o estudiar.

Una de les coses que ens va sorprendre, és que a la UdL no tenen una xarxa de wifi oberta, llavors els primers dies vam estar bastant perdudes i sense poder contactar amb els nostres professors.

Lleida és un lloc molt acollidor i familiar, que té molts atractius turístics (Seu Vella, Carrer Major, etc…) i fa que et sentis com a casa.

Realment estem visquen aquesta experiència d’estudiar i viure fora de casa de manera meravellosa. No vull tornar!

                   

Edifici Transfronterer (Biblioteca i aules)     Edifici Polivalent (Cafeteria, Copisteria...)

Anna Devant

Fer una estada de mobilitat a Lleida és una gran oportunitat per poder conèixer nous entorns i poder aprendre en un altre context.

El primer dia de classe vam poder visitar molts atractius turístics de la ciutat fent classe al Castell de la Suda i al Centre d’Art la Panera. Lleida és una ciutat molt acollidora i on pots aprendre molt sobre l’ensenyança i les característiques principals de la societat i cultura d’Espanya. Encara que els primers dies ens trobéssim perduts, és interessant poder veure com es treballa en una universitat tan gran i quina filosofia tenen altres companys d’Educació. Per una altra part, nosaltres podem aportar moltes noves experiències a classe i fins i tot ens han demanat alguns mestres fer exposicions per explicar les peculiaritats d’Andorra referents a l’educació.

El feedback és la paraula que millor resumeix aquesta experiència. Un intercanvi de vivències i filosofies que esperem retornar a la Universitat d’Andorra el semestre següent.

                

Frases Motivadores a la facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social

Judith Fernández

La imatge destacada d’aquest artícle en que es veu la Seu Vella de Lleida ha estat presa de Wikipedia Commons (the free media repository). L’autor de la foto és Grubel i autoritza a compartir-la  d’acord a la Llicència Creative Commons BY-SA.

(https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lleida-15-1_seu_vella.jpg)