Les publicacions de la Universitat d’Andorra, a l’abast de tothom

Arran de la situació de confinament que s’està vivint a causa de la malaltia Covid-19, la Universitat d’Andorra (UdA) ha decidit contribuir a facilitar a la població l’accés al coneixement. Per aquest motiu, s’ha obert l’accés a les versions digitals de les publicacions de la Universitat al públic en general, més enllà dels usuaris de la Biblioteca Comunal Universitària.

Les publicacions que es posen a l’abast de tothom, tant en format PDF com en format EPUB, són, d’una banda, els volums de la col·lecció Campus. Aquesta col·lecció recull els manuals de divulgació de contingut acadèmic d’algunes de les assignatures de l’UdA:

D’altra banda, també hi ha disponibles alguns títols de la col·lecció Dret andorrà:

A més, posem a disposició del públic les dues publicacions que s’han editat fins ara de la col·lecció Treballs del bàtxelor en Ciències de l’educació, dos contes infantils elaborats per estudiants:

I, finalment, es pot consultar l’edició digital de quatre publicacions més de temàtica diversa:

El llistat complet de les publicacions editades per la Universitat d’Andorra es pot consultar en el nou apartat que s’ha creat al web de l’UdA.

D’altra banda, tothom qui ho desitgi també pot consultar els continguts de tots els números del Butlletí UdA, un espai de comunicació, diàleg, debat i discussió de tota la comunitat universitària que es publica mensualment des de l’any 2004.