Noves sessions informatives per a pares i futurs estudiants

La Universitat d’Andorra (UdA), la universitat dels Pirineus, ha preparat diverses sessions informatives de portes obertes adreçades als pares i als alumnes de batxillerat amb motiu del període de preinscripcions per al proper curs acadèmic 2020-2021.  Les dates programades són les següents:

  • Dijous 2 d’abril, a les 19.00 h
  • Dijous 4 de juny, a les 20.00 h

Aquestes presentacions, amb entrada lliure, havien de tenir lloc a la Sala d’actes de la Universitat d’Andorra (6a planta), però a causa del període de confinament, la sessió del 2 d’abril a les 19 h es va fer en una sala virtual de videoconferència.

L’objectiu de les sessions informatives és que els pares i futurs estudiants coneguin les instal·lacions de la Universitat d’Andorra i la seva oferta formativa, i que puguin aclarir tota mena de dubtes sobre les sortides professionals i acadèmiques dels estudis que s’hi imparteixen.

A més del seu ple reconeixement a l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior, amb els primers cicles de tres anys de durada i les dobles titulacions, l’UdA destaca pel seu multilingüisme, amb una part de la docència en anglès, i per tenir un model educatiu innovador. Les carreres inclouen pràctiques i estades a l’exterior, i es poden combinar diferents modalitats d’estudi (presencial, virtual, semipresencial).

El període de preinscripcions per al proper curs, un tràmit que es formalitza des d’aquest mateix web, va quedar obert el 16 de març. L’UdA informa puntualment de qualsevol novetat en l’oferta de formacions.