Noves sessions informatives per àmbits d’estudis

La Universitat d’Andorra (UdA) ha programat noves sessions informatives adreçades a pares i futurs estudiants per donar a conèixer el funcionament i les característiques de la seva oferta formativa de cara al curs acadèmic 2020-2021.

Després de l’èxit de la primera sessió informativa general, s’han organitzat quatre sessions temàtiques dedicades als quatre àmbits d’estudis en què l’UdA ofereix formacions reglades presencials: educacióinfermeriainformàtica i empresa (bàtxelor en Administració d’empreses i DPA en Administració i finances). Durant les reunions, a càrrec de les coordinadores dels quatre àmbits de formació, s’han presentat els diferents plans d’estudis, les sortides professionals i acadèmiques de cada formació, i s’han resolt tots els dubtes plantejats les persones que hi han participat.

A causa de la crisi sanitària per la Covid-19, les sessions s’han fet  virtualment, per videoconferència. El calendari ha estat el següent:

  • Educació: dimarts 21 d’abril a les 19 hores.
  • Infermeria: dijous 23 d’abril a les 19 hores.
  • Informàtica: dimarts 28 d’abril a les 19 hores.
  • Empresa: dimecres 29 d’abril a les 19 hores.

D’altra banda, es farà una darrera sessió informativa presencial prevista per al dijous 4 de juny a les 20 hores. En cas que també s’hagués de celebrar virtualment, en aquesta mateixa pàgina es publicaria l’enllaç per a connectar-s’hi.