Primera trobada Buddy Programme: nit de cultura i terror!

Amb l’arribada de novembre ha arribat també la primera activitat del Buddy Programme d’aquest any. Com sabeu, el Buddy Programme és una experiència internacional en què un grup d’estudiants de l’UdA exerceixen com a mentors dels estudiants internacionals, per tal de compartir amb ells la vida universitària, la llengua i la cultura d’Andorra i un grapat d’activitats de tota mena que tenen lloc al llarg de tot el curs. En aquesta ocasió els mentors del Buddy Programme van aprofitar una festa que ja és ben internacional, el Halloween, per compartir una nit de cultura i terror amb els estudiants internacionals. El mentor Pedro da Sousa ens explica l’experiència:

“El 25 d’octubre vam anar al Museu del Tabac per passar una nit de Halloween inoblidable. La idea era fer conèixer el Museu del Tabac a la Kristie, una becària Fulbright que ve d’Estats Units i que encara no coneix gaire Andorra. El més interessant d’aquesta activitat és que vam visitar el museu a les 12 de la nit… La mateixa nit on suposadament “la fàbrica de tabac es va incendiar i van morir molts treballadors”… La nit del 25 d’octubre. Aquest esdeveniment, organitzat pel centre de joventut en col·laboració amb el Museu del Tabac, va ser realment divertit i terrorífic!”

Estigueu ben atents a les activitats del Buddy Programme, perquè aviat s’acosta un altre esdeveniment internacional: la celebració del Thanksgiving Day… Una ocasió més per descobrir de primera mà les tradicions d’altres racons del món, fer intercanvi lingüístic i estar en contacte amb persones d’arreu.

Coordinadores del Buddy Programme