Montserrat Casalprim, de la Universitat d’Andorra, guanyadora del Premi Cum Laude de Dret i Economia

Montserrat Casalprim, de la Universitat d’Andorra (UdA), ha rebut aquest 25 d’abril el guardó de la modalitat de Dret i Economia de la setena edició del Premi Cum Laude, distinció que s’atorga a les obres de recerca d’alt nivell redactades en català i que convoca l’Institut Món Juïc, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats.

La guanyadora ha rebut el premi per la seva tesi «L’eficiència del procés educatiu de maternal i primera ensenyança a Andorra», amb la qual va obtenir el títol de doctora a l’UdA, amb la qualificació d’excel·lent cum laude, el 15 de desembre de 2014. El treball ha estat publicat en forma de llibre i es distribuirà a totes les universitats i instituts de recerca.

L’acte de lliurament, que ha tingut lloc a la Sala d’actes de l’UdA, ha comptat amb la participació del ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, el president de la Xarxa Vives d’Universitats i rector de l’UdA, Miquel Nicolau, la directora general de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, Ester Franquesa, la presidenta de l’Institut Món Juïc, Tessa Calders, i els professors del Departament d’Empresa de la UAB i codirectors de la tesi guanyadora, Diego Prior i Josep Rialp.

L’edició del 2016 del Premi Cum Laude va incloure dues modalitats: Humanitats, i Dret i Economia. La convocatòria es va adreçar a totes les persones que havien defensat la seva tesi doctoral en el decurs del període 2014-2015 a qualsevol de les universitats de la Xarxa Vives. Les deliberacions del jurat van tenir lloc els passats 21 i 28 d’octubre de 2016 a Barcelona.

Consell Editorial