Sessió d’acollida de la BCU als nous estudiants de l’UdA

El passat 9 de setembre va tenir lloc la sessió d’acollida als nous estudiants de l’UdA. La BCU va participar fent 4 tallers de la biblioteca als diferents estudis presencials: DPA (diploma professional avançat), primer del BAE (bàtxelor en Administració d’empreses), BInfo (bàtxelor en Informàtica), BCE (bàtxelor en Ciències de l’educació), i BInfe (bàtxelor en Infermeria). Un total de 102 estudiants han participat en les sessions d’acollida de la BCU, amb els següents indicadors:

Gràfic d’indicadors sessió d’acollida estudiants

Durant les 4 sessions s’ha fet difusió dels recursos i continguts que els estudiants poden trobar a la biblioteca, per matèries, segons la temàtica dels estudis dels assistents. També s’ha explicat el funcionament de la biblioteca, el reglament, els horaris i els serveis que poden trobar a la BCU.

Estudiants del BInfo a la sessió d’acollida

En referència al funcionament del web de la biblioteca, s’ha mostrat als estudiants de com moure’s pel web de la biblioteca, fer cerques, reservar llibres…  Al mateix temps s’ha fet difusió de la plataforma eBiblio, servei que ofereix la Xarxa de Biblioteques d’Andorra i, que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques d’Andorra. Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents, accedint desde l’aplicació ODILO.

Des de la BCU volem agrair als estudiants la seva participació, en la sessió d’acollida, i els emplacem a les sessions de recursos electrònics que ja s’estan impartint a totes les titulacions.

Ana Bigordà
Serveis Bibliotecaris