Una estudiant de la Universitat d’Andorra amb els ministres de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior

Sóc la Claudia Call, estudiant de la Universitat d’Andorra. Vaig tenir l’oportunitat de viatjar a París com a representant dels estudiants per assistir a la Conferència de Ministres sobre el procés Bolonya.

El viatge va durar tres dies. El primer dia es va fer l’acte de benvinguda per a tots els representants dels diferents països a la Universitat de la Sorbona. El segon i el tercer dia es van fer les diferents intervencions dels ministres dels diferents països al Palau Brongniart.
La segona i última nit, els organitzadors de l’esdeveniment ens van portar a veure el ballet, i després vam sopar davant la Torre Eiffel, al Palau de Chaillot.

Va ser una experiència molt enriquidora i molt interessant. Vaig sentir les intervencions dels diferents països, vaig conèixer els seus representats i vaig poder veure de més a prop el funcionament d’aquestes reunions.

A més a més, em vaig adonar que tenim molta sort d’estar en una universitat on l’atenció és tan individualitzada i on tenim l’oportunitat de fer aquestes accions de manera tan directa i senzilla.

Claudia Call