Visites guiades a la BCU, i formació en catàleg CCUC i bases de dades de la BDUdA.

Els estudiants de primer del BAE (Bàtxelor en Administració d’empreses), BInfo (Bàtxelor en Informàtica) BCE (Bàtxelor en Ciències de l’educació), de tercer curs de BInfe (Bàtxelor en Infermeria), Curs d’accés per a més grans de 25 anys i DPA (Diploma professional avançat en Administració i Finances) i els alumnes de la EID (Escola internacional del doctorat), han assistit durant aquest mes de setembre, a les visites temàtiques a la biblioteca i a les formacions de catàleg, de CCUC (Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya), i les bases de dades de la Biblioteca Digital de l’UdA (BDUdA). Un total de 119 alumnes han participat en aquestes formacions impartides pels serveis bibliotecaris de l’UdA.

Durant les visites s’ha fet difusió dels recursos i continguts que els estudiants poden trobar a la unitat d’informació, per matèries, segons la temàtica dels estudis dels assistents. També s’ha fet difusió del catàleg de la Xarxa de biblioteques d’Andorra i les ubicacions de premsa i revistes, narrativa, poesia, teatre, còmics, llibres d’Andorra i novetats editorials… Al mateix temps s’ha fet difusió de la plataforma eBiblio, de préstec electrònic presentada el curs passat, i la nova aplicació per a mòbils ODILO, vinculada al eBiblio.

En les formacions de CCUC hem mostrat als alumnes com moure’s pel web de la biblioteca dels serveis bibliotecaris de l’UdA, fer cerques, reservar llibres… i també hem fet difusió del CCUC  i hem destacat la presència dels grups de Recerca de l’UdA al catàleg i com es gestionen els préstecs interbibliotecaris entre institucions. Dins d’aquestes formacions, hem destacat el funcionament de la BDUdA, de tots els recursos subscrits i no subscrits i de l’ampliació, de més de 30 bases de dades no subscrites que vàrem fer el curs passat.

Des de la BCU volem agrair als alumnes la seva participació., tant en les visites guiades, com en les formacions de catàleg i de CCUC. També volem agrair als professors, Alexandra Saz, Marta Travé, Vicens Blasco, Carmen Pérez, Cristina Fernández, Sónia Gili i Cèlia Baró la seva col·laboració.

Galeria de fotografies:

                                                                               Alumnes de 1r BInfo i BAE                                                                                 Alumnes de 1r BCE                                                                                 Alumnes Curs d’accés                                                                                                Alumnes DPA