2n Certamen literari infantil a la Biblioteca Comunal Universitària (BCU)

Per segon any consecutiu, la BCU amb la col·laboració de l’Escola d’Educació (EE), ha organitzat el 2n Certamen literari Infantil. Els participants han estat estudiants de primer curs del bàtxelor en Ciències de l’educació (BCE) que estan cursant la assignatura de Literatura infantil.

Al certamen, que es va dur a terme el passat 24 de maig, s’hi van presentar quinze contes infantils. La producció i escenificació del contes forma part de l’assignatura de Literatura infantil que imparteix la professora Nadia Azzouz, que juntament amb el jurat, van valorar els criteris següents:

  • l’originalitat de les obres
  • el format interactiu
  • l’original adaptació de les històries al país
  • i finalment els valors educatius que transmeten

D’aquests 15 contes se’n va escollir un com a guanyador: “Andorra amb ulls de formiga”, creat i representat per l’Andrea Pique que va rebre com a premi un lot de llibres, per gentilesa de l’UdA.

Des de la BCU volem agrair als estudiants la seva participació. L’elecció del conte guanyador va ser molt difícil, ja que, tots els contes presentats tenien una alta qualitat creativa, literària educativa i interactiva. Des de la BCU, volem agrair la implicació de les nostres companyes Nadia Azzouz i Alexandra Monné en l’organització del certamen i també la col·laboració de la cap d’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques d’Andorra, Inés Sanchez.

                          Fotografia de grup del 2n Certamen literari infantil, celebrat el 24 de maig de 2018

Ana Bigordà. Serveis Bibliotecaris