Catalogació de l’eBook Collection i eDu-Library

En el transcurs del passat curs 2017-2018 vam incorporar a catàleg 1201 ebooks de la col·lecció eBook Collection. Són accessibles des de la plataforma EBSCO, a la Biblioteca digital de l’UdA (BDUdA) i també al catàleg de la biblioteca, en el qual hi figura un enllaç directe a la plataforma on es poden descarregar els eBooks en format PDF.

L’eBook Collection està formada per títols d’humanitats i ciències socials. La majoria dels eBooks són en llengua anglesa, amb la qual cosa, la biblioteca fomenta l’ús de l’anglès com a llengua de treball i vehicular de l’UdA, per tal de consolidar-ne l’ús acadèmic i social dins de la comunitat universitària.

Durant el segon trimestre d’aquest curs 2018-2019, s’ha procedit a la catalogació dels ebooks de l’eDu-Library. Són un total de 279 registres bibliogràfics, els quals formen part de la col·lecció Documenta Universitària, que edita la Universitat de Girona (UdG), i són de diferents temàtiques, i publicats en català i castellà.

Aquests projectes de catalogació han estat possibles gràcies a la col·laboració entre la Universitat d’Andorra i el Consorci de serveis universitaris de Catalunya (CSUC). Podeu trobar un llistat dels ebooks a https://bit.ly/2ParlPc i a https://bit.ly/2KMS5qG i podeu visualitzar-los i descarregar-vos-els al catàleg. Són consultables des de la IP de L’UdA.

Més informació al correu biblioteca@uda.ad

Ana Bigordà
Serveis Bibliotecaris