Cinquena edició del postgrau en Direcció bancària

La Universitat d’Andorra, l’Associació de Bancs Andorrans i la Barcelona School of Management (Universitat Pompeu Fabra) organitzen una nova edició del postgrau en Direcció bancària, de caire semipresencial, que es va començar a impartir el gener del 2012. Aquest curs 2019-2020 la formació arriba a la cinquena edició.

El negoci bancari i financer viu un procés de transformació. Els canvis en la conjuntura econòmica, els moviments corporatius, les modificacions legals i fiscals o la incorporació de nous productes són factors que marquen aquesta evolució. El postgrau posa, doncs, a l’abast dels professionals eines que els permetran respondre de manera eficient i actualitzada a aquests nous reptes que el mercat financer planteja.

Les persones que superin el sistema d’avaluació previst al programa i que disposin d’una titulació universitària reconeguda a Andorra al nivell 2 o superior del Marc andorrà de titulacions d’ensenyament superior, obtindran un diploma de postgrau en Direcció bancària per la Universitat d’Andorra, i en cas que la titulació també sigui reconeguda per la Universitat Pompeu Fabra, un diploma de postgrau en Direcció bancària per aquella universitat.

Més informació