Les promocions del 2019 van celebrar l’acte de final de carrera

Les promocions 2019 dels estudis reglats presencials de la Universitat d’Andorra (UdA) han celebrat aquest divendres a la tarda l’acte de final de carrera a l’auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Hi han participat una cinquantena d’estudiants dels bàtxelors de Ciències de l’educació, Infermeria, Administració d’empreses i Informàtica, i del Diploma Professional Avançat (DPA) en Administració i finances que aquest curs han completat els seus estudis, en un emotiu acte que ha servit per lliurar-los l’orla i la beca de la promoció.

Els futurs graduats d’enguany, acompanyats pels seus familiars i amics, han estat rebuts pels directors del Centre de Ciències de la Salut i de l’Educació i del Centre d’Estudis Empresarials i Tecnològics. També els coordinadors dels respectius bàtxelors els han dirigit unes paraules de felicitació, i un portaveu de cada promoció ha pronunciat un petit parlament d’agraïment.

L’acte, que ha finalitzat amb un refrigeri al vestíbul del Centre Cultural i de Congressos, ha servit per celebrar d’una manera festiva i en companyia de familiars i amics la finalització dels estudis de bàtxelor. Amb tot, l’acte de graduació amb el lliurament oficial dels títols, de mans de la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, tindrà lloc durant l’acte d’inauguració del proper curs acadèmic, previst per al dia 22 d’octubre del 2019.

Àlbum de fotografies