Ponències i participació a congressos (2018-2019)

  • 13th European Quality Assurance Forum, organitzat per la WU (Vienna University of Economics and Business), Viena (Àustria), des del dijous dia 15 de novembre, fins al dissabte dia 17 de novembre del 2018.
  • “França – Espanya – Andorra: 3 models de formació”. Aquest acte s’emmarca en el projecte europeu de cooperació transfronterera Life Long Learning – Transversalis i tindrà lloc el dijous 22 de novembre a la Universitat de Perpinyà Via Domitia
  • Tercera edició de la Jornada INNTEC que porta per títol: ”Adaptació a l’evolució digital” i tindrà lloc el dimarts 27 de novembre als cinemes Illa Carlemany d’Escaldes-Engordany.
  • XXVI Encuentro Internacional de Educación a Distancia organitzat per la Universitat de Guadalajara, Mèxic, de 26 al 30 de novembre del 2018.
  • I i II Fòrum Andorra – Aragó sobre qualitat i sostenibilitat en l’educació superior: Project Making connections between the Institutional Evaluation and the Sustainable Development Goals. Empowering stakeholders for quality enhancement (S&Q&HE). Aquests dos fòrums han estat organitzats per l’Agència de Qualitat de l'Ensenyament Superior d'Andorra (AQUA) i per la Agencia de Calidad y Prospectiva Universitaria de Aragón (ACPUA), i van tenir lloc els dies 2 i 3 d’octubre del 2018 a Andorra, i els dies 13 i 14 de desembre del 2018 a Zaragoza.