Segona sessió informativa per a pares i futurs estudiants

La Universitat d’Andorra (UdA), ha programat per al dijous 4 de juliol una segona sessió informativa de portes obertes adreçada als pares i als alumnes de batxillerat amb motiu del període de preinscripcions per al proper curs acadèmic 2019-2020. La presentació, d’entrada lliure, tindrà lloc a la Sala d’actes de la Universitat d’Andorra (6a planta) a les 20 hores.

La del 4 de juliol serà la segona sessió informativa organitzada per l’UdA aquest any, després de l’èxit d’assistència de la primera, celebrada el passat 28 de març. L’objectiu d’aquests actes és que els pares i futurs estudiants coneguin les instal·lacions de la Universitat d’Andorra i la seva oferta formativa, i que puguin aclarir tota mena de dubtes sobre les sortides professionals i acadèmiques dels estudis que s’hi imparteixen.

A més del seu ple reconeixement a l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior, amb els primers cicles de tres anys de durada i les dobles titulacions, l’UdA destaca pel seu multilingüisme, amb una part de la docència en anglès, i per tenir un model educatiu innovador. Les carreres inclouen pràctiques i estades a l’exterior, i es poden combinar diferents modalitats d’estudi (presencial, virtual i semipresencial).