Tesi doctoral sobre les estades formatives dels estudiants d’infermeria

El dimarts 18 de juny del 2019 va tenir lloc a la Universitat d’Andorra (UdA) la lectura de la tesi doctoral titulada “Desenvolupament de les actituds en els estudiants d’infermeria durant les estades formatives clíniques a través de la pràctica reflexiva” defensada per Sara Esqué Boldú i codirigida per Mercè Gisbert i Mar Lleixà.

El tribunal va estar format per Alexandra Saz (Universitat d’Andorra), Anna Ramió (Universitat de Barcelona), José Luis Lázaro (Universitat Rovira i Virgili), Judith Roca (Universitat de Lleida) i Maria Teresa Lluch (Universitat de Barcelona). La tesi va obtenir la màxima qualificació, excel·lent cum laude, per unanimitat del tribunal.

L’objectiu de la investigació ha estat dissenyar una estratègia formativa per a la millora de les actituds de responsabilitat, d’autoavaluació i autocrítica, i d’ètica professional durant les estades formatives clíniques dels estudiants d’infermeria de l’UdA. La nova doctora, Sara Esqué, és professora a la Universitat d’Andorra i actualment n’és la cap de l’Escola d’Infermeria.

Aquesta ha estat l’onzena defensa de tesi doctoral de la Universitat d’Andorra i la primera de l’àmbit de la infermeria.