Estudiants ambaixadors

  Alexandra Monné – Professora del bàtxelor en Ciències de l’Educació a la Universitat d’Andorra.

Vuit estudiants de ciències de l’educació participen en el programa d’ambaixadors difonent a diferents centres educatius de batxillerat i de formació professional l’oferta formativa de l’UdA per tal d’atraure més estudiants. Els estudiants que s’han acollit al programa reben un certificat de participació i un crèdit de lliure elecció.

Tots ells han seguit una sessió informativa sobre l’oferta formativa de la Universitat per tal de poder fer una visita a un centre educatiu amb l’acompanyament de professorat de les diferents titulacions. A la vegada, participen en el butlletí de la mateixa universitat explicant alguna experiència formativa i acadèmica, com també promocionant les activitats de l’UdA (sortides, activitats d’aula, entrevistes a estudiants que han realitzat mobilitat, …). El colofó final del programa és el disseny d’una proposta de projecte personal per fomentar la visibilitat de l’UdA. Esperem ben aviat de poder-les descobrir per compartir.

Queden pendents iniciatives bé per participar activament a la Diada Universitària, i també per explicar els estudis de l’UdA als espais de joves com poden ser el Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra i els serveis de Joventut dels diferents comuns.