Miquel Nicolau, president de la Xarxa Vives d’Universitats

Miquel Nicolau, rector de la Universitat d’Andorra, ha esdevingut a partir del 3 de març president de la Xarxa Vives d’Universitats. La nova presidència de la Xarxa té l’objectiu d’impulsar estratègies d’internacionalització transfrontereres. Un segon objectiu és el de reforçar els programes de mobilitat a través de la consolidació d’aliances entre les 22 universitats de la Xarxa Vives.

La presidència de la Xarxa Vives és semestral i rotatòria. La universitat que presideix la Xarxa esdevé el punt de referència de les activitats fonamentals, i l’agent principal de la representació institucional de l’associació al llarg del semestre de durada de la presidència.

Amb Nicolau com a president, la vicepresidència de la Xarxa Vives queda al càrrec de Francesc Xavier Grau, com a vicepresident I; Vicent Climent, vicepresident II i rector de la Universitat Jaume I; Josep Maria Garrell, vicepresident III i rector de la Universitat Ramon Llull; i Jaume Casals, vicepresident IV i rector de la Universitat Pompeu Fabra.

Share on FacebookTweet about this on Twitter