Taller d’Educació emocional per a pares i mares a la BCU

El passat dimecres 23 de gener, els estudiants de segon curs del bàtxelor en Ciències de l’educació, van oferir un taller d’educació emocional per a pares i mares d’infants de 3 a 12 anys a la Biblioteca Comunal Universitària BCU, en el qual s’hi van aplegar unes 20 persones, entre estudiants i públic assistent.

         Fotografia taller d’Educació Emocional (Font: UdA Comunicació)

Aquesta activitat forma part de l’assignatura Educació en valors. Té com a objectiu reforçar el treball conjunt escola-família a l’àmbit de l’educació emocional dels infants. En el taller, els estudiants van compartir estratègies d’educació emocional que també apliquen a l’escola. Es van treballar continguts sobre la consciència i regulació emocional, l’autonomia per a dir “no” i les tècniques de resolució de conflictes.

Des de la BCU volem agrair als estudiants la preparació del taller, que va ser molt enriquidor per a tots els assistents. També volem agrair als pares i mares de la parròquia la seva assistència, així com, a les professores Nadia Azzouz i Sònia Gili, l’organització i la implicació en el taller.

Ana Bigordà. Serveis Bibliotecaris.