L’UdA exposa la seva oferta educativa a FiraCampusVirtual, el Saló de l’Ensenyament virtual

La Universitat d’Andorra (UdA) va participar a FiraCampusVirtual, la plataforma digital que Fira de Barcelona va llançar davant la impossibilitat de poder celebrar el Saló de l’Ensenyament a causa dels efectes de la pandèmia de Covid-19. Al nou certamen, que es va celebrar del 20 al 24 de maig, “la universitat dels Pirineus” va facilitar informació personalitzada als futurs estudiants a través de xats en directe, com també va resoldre dubtes sobre el funcionament i les característiques de cada carrera de cara al curs acadèmic 2020-2021. En aquest sentit, l’UdA hi va oferir diverses sessions informatives temàtiques (webinars) sobre l’oferta formativa en cada un dels àmbits d’estudi.

Durant els cinc dies de celebració del saló, l’estand de la Universitat d’Andorra va atendre de manera personalitzada a 445 visitants i a les seves famílies (segons el registre de visites dels mateixos organitzadors, que no inclou les interaccions per xat o videoconferència), que van poder obtenir tota la informació necessària perquè la presa de decisió sobre el seu futur estigués ben fonamentada.

Les consultes a l’estand van ser molt majoritàriament (en un 90%) sobre informació general de la Universitat d’Andorra, ja que molts estudiants catalans encara la desconeixen. Les consultes sobre estudis concrets varen ser majoritàriament en relació al bàtxelor en Infermeria (un 25%, aproximadament) i a la possibilitat de cursar dobles bàtxelors, que ha cridat l’atenció dels visitants (un altre 25%, aproximadament). L’objecte de la resta de consultes sobre carreres concretes, es va repartir entre l’oferta d’estudis reglats de l’UdA, i especialment, per ordre, els estudis de Comunicació, Ciències de l’educació, Administració d’empreses i Dret.

El certamen mantindrà oberta la plataforma durant dos mesos. Està previst que el Saló de l’Ensenyament torni a celebrar-se en el seu format presencial habitual l’any vinent.