Última sessió informativa sobre el nou curs 2020-21

La Universitat d’Andorra (UdA) ha programat diverses sessions informatives adreçades a pares i futurs estudiants per donar a conèixer el funcionament i les característiques de la seva oferta formativa de cara al curs acadèmic 2020-2021. A causa de la crisi sanitària per la Covid-19, les sessions s’estan fent virtualment, per videoconferència.

Al llarg del període de preinscripcions, s’han organitzat amb èxit sessions amb contingut genèric i també sessions temàtiques, dedicades als quatre àmbits d’estudis en què l’UdA ofereix formacions reglades presencials.

La darrera sessió informativa tindrà lloc el proper dijous 4 de juny a les 20 hores. Serà una sessió genèrica per donar a conèixer totes les formacions reglades presencials de la Universitat d’Andorra: bàtxelor en Ciències de l’educació, bàtxelor en Infermeria, bàtxelor en Informàtica, bàtxelor en Administració d’empreses i DPA en Administració i finances. Anirà a càrrec de les coordinadores d’aquests quatre àmbits d’estudis, que donaran els detalls dels seus plans d’estudi, les sortides professionals i acadèmiques de cada carrera, i resoldran els dubtes que tinguin les persones interessades a cursar-les.

Sessió informativa genèrica virtual:

Per a qualsevol dubte o problema a l’hora de connectar-se, contacteu amb: suport@uda.ad

La Universitat d’Andorra ofereix formacions de primer cicle universitari de tres anys de durada així com dobles titulacions, totes elles adaptades a les directrius de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES). L’UdA destaca pel seu multilingüisme, amb una part de la docència en anglès, i per tenir un model educatiu innovador. Les carreres inclouen pràctiques i estades a l’exterior, i es poden combinar diferents modalitats d’estudi (presencial, virtual, semipresencial).

El període de preinscripcions per al proper curs, un tràmit que es formalitza des d’aquest mateix web, va quedar obert el 16 de març. L’UdA informa puntualment de qualsevol novetat en l’oferta de formacions.