L’UdA renova la seva borsa de treball

La Universitat d’Andorra (UdA) ha renovat la seva borsa de treball, un servei adreçat a estudiants i recent titulats, gràcies a l’acord al qual ha arribat amb la plataforma d’orientació professional JobTeaser.

Així, s’ha creat el nou Career Center de la Universitat d’Andorra, que ofereix un extens recull d’ofertes laborals al Principat, en molts casos exclusives per a la nostra comunitat universitària, a més de la possibilitat d’accedir a les ofertes de feina dels països veïns que més s’ajusten al perfil de l’usuari.

La nova eina també permet informar-se amb detall sobre les característiques de les empreses d’arreu que busquen ampliar el seu equip. En definitiva, la plataforma és un mitjà per tal que els estudiants puguin orientar-se durant tota la seva carrera acadèmica i estiguin més ben preparats per al seu futur laboral.

JobTeaser és una empresa francesa fundada l’any 2008, líder a Europa en orientació i contractació de recent graduats a través d’un sistema únic que posa en contacte empreses i universitats. Actualment és utilitzada per 600 universitats i 70.000 empreses a tota Europa.

Per poder accedir a tots els seus avantatges, cal registrar-se a: uda.jobteaser.com.