Trobada Buddy Programme: Thanksgiving Day

Els mentors i els estudiants internacionals segueixen proposant i gaudint d’activitats lúdiques i culturals dins del Buddy Programme de l’UdA. Com sabeu, el Buddy Programme és una experiència internacional en què un grup d’estudiants de l’UdA exerceixen com a mentors dels estudiants internacionals, per tal de compartir amb ells la vida universitària, la llengua i la cultura d’Andorra i un grapat d’activitats de tota mena. Les primeres dues experiències del curs s’han centrat en conèixer de prop les tradicions del món anglòfon. Com sabeu, a Estats Units el final de novembre està marcat per una festivitat molt assenyalada: el Thanksgiving Day. Així doncs, en aquesta segona trobada els participants del Buddy Programme varen explorar aquesta tradició alhora que mostraven una mica més d’Andorra als estudiants internacionals. El mentor Marc Ferreiro ens explica l’experiència:

“Amb motiu del Thanksgiving Day (festivitat anual per agrair –tradicionalment a Déu– la collita de la temporada), els participants del Buddy Programme vàrem fer una
petita escapada per veure els llums de Nadal del nostre Principat. Vàrem poder
gaudir d’una tarda estupenda i plena de color (i llums nadalencs). L’activitat,
transcorreguda a les parròquies d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, va ser especialment enriquidora donat que vàrem parlar de manera activa d’aquesta festivitat de tradició anglosaxona. Tot i que no vàrem fer un Thanksgiving tradicional (un àpat festiu típic del lloc d’origen), vàrem gaudir d’un sopar tailandès on vàrem continuar conversant de les tradicions de cada país”.

Estigueu atents a les activitats que els mentors del Buddy Programme ja estan començant a preparar per encetar l’any vinent amb ganes de multilingüisme i multiculturalitat. Si voleu formar part de l’experiència, només cal que ens escrigueu un missatge a international@uda.ad. Us seguirem informant l’any vinent; bones festes!

Coordinadores del Buddy Programme