UdA’s Students Study Abroad Experiences

Continuem amb la secció dedicada als estudiants de l’UdA que han optat per fer la seva mobilitat internacional. Volem recollir les seves experiències a través de petits reportatges relatats en primera persona, i  quina millor manera de fer-ho que siguin els mateixos estudiants qui us ho expliquin?

En aquesta secció us presentarem als nostres ambaixadors al món. El seu retorn és fonamental per crear consciència sobre els beneficis de fer mobilitat internacional.

Seguim!

Equip d’Internacionalització de l’UdA

 

ANDER I GILBERTO: ANDORRANS PEL MÓN

Els dos protagonistes d’aquesta història són l’Ander Ibinarriaga i el Gilberto Colina que han optat per fer la seva mobilitat a la Xina, al Beijing Institute of Technology.

L’Ander és estudiant de Bàtxelor en Administració d’Empreses i el Gilberto és estudiant del Bàtxelor en Informàtica.

La seva passió, l’aventura!

“L’experiència en si està essent molt enriquidora, ja que el canvi cultural és bastant gran, especialment a les zones menys poblades. Això fa que un s’hagi d’adaptar de la millor manera possible per intentar ajustar-se al país i la gent.

Potser el més difícil aquí és poder comunicar-se, ja que quasi ningú parla angles més enllà de dir “hello, good and bye bye”. Per tant, per poder viure aquí sense cap tipus de problema caldria aprendre a parlar el xinès (mandarí) amb fluïdesa, encara que és una llengua extremadament difícil.

Pel que fa a les classes totes són en angles. El professorat el parla bé i no hi han grans dificultats per seguir les classes, on trobem una barreja important de nacionalitats, on per descomptat preval la xinesa”.

Gilberto Colina i Ander Ibinarriaga

 Voleu saber-ne més? Com va ser la seva arribada? Com està essent la seva experiència? Doncs vinga va, mireu aquest vídeo!