Campanya de conscienciació sobre els drets humans

Aquest projecte va sorgir a l’assignatura d’Educació en Valors del Bàtxelor en Ciències de l’Educació. L’ONG International Solidarity for Human Rights (ISHR) ens va venir a fer una xerrada sobre els Drets Humans i ens va cridar molt l’atenció el poc coneixement que té la població mundial sobre la Declaració del Drets Humans. Per aquest motiu, la nostra professora Nadia Azzouz ens va proposar que féssim una campanya de sensibilització sobre aquest tema. L’objectiu era donar a conèixer els 30 Drets Humans d’una forma visual i directa.

Per tot això, vam pensar que col·locar el nostre projecte a les escales principals de la universitat li donaria molta visibilitat. Hi passen moltes persones durant tot el dia i és el primer que es veu en entrar. Després de dissenyar la proposta amb l’ajuda d’eines TIC, de demanar un pressupost i que la Nadia ens donés el vistiplau, vam presentar la proposta davant d’un jurat i a Junta Acadèmica. Posteriorment ens van comunicar que la nostra proposta es duria a terme i que encarreguéssim els vinils.

Finalment, el projecte ha quedat millor del que esperàvem i creiem que a més de conscienciar  la gent (que era l’objectiu principal), ha donat vida i color a la universitat.

De dreta a esquerra: Laia Rosell, Claudia Call i Clàudia Aché

Estudiants del Bàtxelor en Ciències de l’Educació