Diada de Sant Jordi amb els estudiants de BCE al Col·legi Janer 23 d’abril 2018

Durant tot el matí del dia de Sant Jordi, els estudiants de 1r del Bàtxelor en ciències de l’educació van dinamitzar activitats de promoció de la literatura infantil al Col·legi Janer.

La jornada es va iniciar amb una sessió de contacontes en format teatral i jocs per a alumnes de 5è i 6è. En aquesta activitat, els nostres estudiants van interpretar la llegenda del Testament del llop inspirada en llibre Nou llegendes. L’autora del llibre, la Carli Bastida, va ser la nostra convidada especial. Després de la funció, el públic va poder conversar amb ella i demanar-li autògrafs. L’espectacle s’emmarca en un projecte de promoció de la lectura anomenat Conte Llegendari, el qual es treballa de forma interdisciplinària a dues assignatures del bàtxelor, impartides per les professores Alexandra Monné i Nadia Azzouz.

Després del teatre, els estudiants també van dinamitzar tallers i jocs literaris per a alumnes de 1r a 4t al pati de l’escola.

En total, més de 400 alumnes del centre van gaudir de les activitats ofertes pels estudiants del BCE i, tot plegat, la jornada va ser una experiència d’allò més enriquidora per a tothom.

Cal remarcar que l’alt nivell d’implicació dels estudiants i l’agradable acollida del Col·legi Janer van ser elements clau en l’èxit de la jornada.