III Jornada d’estudiants de l’ADEIC

El passat 12 de març, un grup d’estudiants de 2n curs del Bàtxelor en Infermeria de la Universitat d’Andorra, acompanyats de la professora Noemí Navais, vam assistir a la III Jornada d’estudiants d’infermeria de l’ADEIC (Catalunya, Balears i Andorra) a Terrassa.
El lema de la jornada fou: CONEIX, LIDERA I TRANSFORMA fruit de la proposta que van generar els estudiants del Comitè Organitzador.
Aquesta jornada, ens va servir per:
• Observar i compartir els aprenentatges i les experiències entre diferents estudiants d’infermeria els quals van exposar diversos treballs i pòsters enfocats en el món de la infermeria.
• Per conèixer diferents àmbits professionals on treballa l’infermer/a més enllà de l’àmbit hospitalari i d’atenció primària
• Per posar en valor el lideratge que estan tenint les infermeres per transformar el sistema sanitari.
Un dels aspectes que més ens va cridar l’atenció va ser la gran quantitat d’àmbits professionals on pot treballar un infermer. En general, va ser un dia on vam gaudir molt de la nostra futura professió, vàrem compartir coneixements i esperem que el pròxim any pugem tornar-hi i fins i tot, participar-hi.


Aleix Serra, Tiago Rodrigues, Stephanie Marasaignan, Eric Fernandes, Mireia Posada, Meritxell Rocha, Inés Bartolomé, Alejandra Bortoni i Noemí Navais.
Estudiants de 2n curs