El postgrau en Fiscalitat tindrà sisena edició

A Andorra s’està consolidant un sistema tributari que comporta la necessitat de formar i reciclar professionals en l’àrea de la consultoria o la direcció fiscal de l’empresa. És per aquest motiu que des del 2013 la Universitat d’Andorra ofereix el programa de postgrau en Fiscalitat, en col·laboració amb la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra. Amb l’objectiu de continuar cobrint la important demanda d’aquest programa, el setembre del 2019 s’iniciarà la sisena edició del postgrau. La preinscripció està oberta fins al dia 1 de setembre del 2019 mitjançant el formulari de preinscripció.

El programa té una càrrega de 30 crèdits europeus i s’impartirà de setembre del 2019 a juny del 2020. Les classes lectives presencials es faran a la Universitat d’Andorra els divendres a la tarda (de les 16 a les 20 hores) i els dissabtes al matí (de les 10 a les 14 hores).

El postgrau en Fiscalitat fa conèixer de forma completa i de manera pràctica tots els impostos que conformen el sistema tributari andorrà, així com els problemes, les fórmules i les solucions que planteja la fiscalitat internacional en relació amb les inversions d’Andorra a l’estranger i les inversions dels no-residents a Andorra. Aquest programa va dirigit als titulats universitaris en estudis relacionats amb el sector empresarial, econòmic, jurídic o financer, i a empresaris, professionals liberals i professionals especialitzats en aquests àmbits. També s’adreça a directors financers, administratius i executius. En el disseny hi ha participat el Col·legi d’Advocats d’Andorra. El preu de la matrícula és de 3.330 euros.