Xerrades d’orientació per estudiar a l’UdA

Durant les darreres setmanes, els coordinadors d’estudis de la Universitat d’Andorra (UdA) han dut a terme diverses xerrades per donar a conèixer l’oferta educativa als responsables dels centres de segona ensenyança del país, als orientadors i també als alumnes que en breu han de decidir si segueixen la seva formació en una universitat. L’objectiu és donar a conèixer les opcions formatives de l’UdA i resoldre tots els dubtes que puguin sorgir en persona, de cara a l’inici del període de preinscripcions per a iniciar els estudis el curs 2019-2020.

El passat 20 de febrer la reunió es va fer davant de responsables i orientadors de l’escola andorrana de Batxillerat, del Centre de Formació Professional , del Lycée Comte de Foix, del Col·legi dels Pirineus i del Col·legi Maria Moliner. Els coordinadors d’estudis van exposar les característiques de cada formació reglada i van atendre totes les preguntes que van sorgir en el decurs de la trobada.

Posteriorment, el passat 19 de març ens van visitar els alumnes de batxillerat professional del Centre de Formació Professional d’Aixovall, que van poder conèixer de primera mà els estudis de primer cicle que ofereix la Universitat, i en especial els bàtxelors presencials (Informàtica, Administració d’empreses, Infermeria i Ciències de l’educació).