Mobilitat internacional. Nous convenis signats

Aquest passat mes de març, la Universitat d’Andorra ha signat recentment dos Acords Específics de Mobilitat que amplien el ventall de possibilitats per a qualsevol membre de la comunitat universitària que vulgui fer un semestre de mobilitat, un a Centre Europa i el segon a Àsia.

University of Liechtenstein

Fundada l’any 1961 per l’estat i organitzacions empresarials, la Universitat de Liechtenstein (UNILI) és un dels 4 centres d’educació superior que existeixen a Liechtenstein del qual les seves àrees principals són l’arquitectura i els negocis. Localitzada a la capital de Liechtenstein, Vaduz, consta amb estudiants i professorat de més de 40 països.

A través de la Network of Universities of Small Countries and Territories (NUSCT) de la qual Andorra en forma part, s’ha signat un Acord específic que regula la mobilitat internacional d’estudiants entre l’UdA i la Universitat de Liechtenstein

Aquest acord és molt interessant per al Bàtxelor en Administració d’Empreses.

 

National Taiwan University of Technology

La National Taiwan University of Technology (NTU) fundada pels japonesos el 1928. Va ser la primera institució integrada i més prestigiosa d’educació superior de l’àrea de Taiwan (Taipei), la National Taiwan University ha assumit la responsabilitat de promoure el nivell d’estudis i ensenyaments de recerca acadèmica a Taiwan i, des del primer moment, va posar l’èmfasi en la investigació acadèmica en teoria bàsica en un ambient lliure de pensament acadèmic.

El rector de la Universitat d’Andorra (UdA), Miquel Nicolau, juntament amb el delegat per a la internacionalització de l’UdA, John S. Zvereff, i amb la coordinadora de rectorat, Cristina Yáñez,  han signat un Conveni General, i un Acord específic, que regula la cooperació entre la NTU i la Universitat d’Andorra, essent el marc per a la mobilitat internacional tant per estudiants com per professorat.

Aquest acord és molt interessant per als estudis del Bàtxelor en Informàtica, el Bàtxelor en Administració d’Empreses, el Bàtxelor en Infermeria i per al presonal docent i administratiu.