Buddy programme: Trobada festa universitària

Després de les presentacions i les primeres coneixences que van tenir lloc durant la Jornada d’acollida del Buddy Programme, els mentors del programa van aprofitar la tercera edició de la Festa de la Universitat per organitzar una trobada amb els estudiants internacionals i seguir compartint vivències i bons moments en el marc d’aquesta experiència d’intercanvi lingüístic i cultural. Com sempre, passem la paraula als protagonistes del Buddy Programme perquè ens expliquin com ho van viure.

Coordinadores del Buddy Programme

Durant el dia de la festa de la Universitat d’Andorra, que es va dur a terme el dia 20 d’Octubre del 2017, es van realitzar diverses activitats per tota la comunitat universitària: professors, alumnes, coordinadors, familiars. Entre aquestes activitats, un taller de cuina de supervivència per a estudiants que va tenir molt èxit, impartit pel Professor Florenci Pla.

També hi va haver un taller d’iniciació als castellers on entre els alumnes i els integrants de la colla castellera vam intentar fer una petita torre.

També els alumnes van organitzar un sèrie de gimcanes que va facilitar l’apropament entre tots els cursos de la universitat, compartir idees, riures, vivències i moments molt macos.

Durant el migdia es va celebrar un dinar universitari, on vam assistir moltes persones de la universitat, i també alguns alumnes internacionals de la institució, integrants del Buddy Programme. Malgrat que érem pocs, vam passar un dinar universitari molt agradable, una bona mostra de que hem conversat, rigut i tingut l’oportunitat de conèixer-nos millor.

Finalment també vam sortir a fer un beure a la nit i a ballar a la discoteca Enjoy. Alguns membres del Buddy Progamme es van afegir i vam passar una estona molt agradable amb un ambient molt jovial.

Marianella Raucci i Andrea Piqué, Mentores del Buddy Programme.