Campament d’Estiu “Understanding China” 2018

Ja estan obertes les inscripcions per al Campament d’Estiu “Understanding China” 2018

 

La Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB) conjuntament amb l’Institut Internacional d’Estudis Xinesos (BFSU), l’Oficina d’Instituts Confuci (BFSU) i l’Oficina d’Afers d’Estudiants Estrangers (BFSU) organitzen el Campament d’Estiu “Understanding Xina” 2018 .

Les inscripcions ja estan obertes. Trobaràs tota la informació sobre els requisits, les dates i els llocs, les despeses i com fer la inscripció a l’enllaç següent: http://www.confuciobarcelona.es/index.php/becas/becasyrecursos/campamentos/1019-abierta-la-inscripcion-para-el-campamento-de-verano-understanding-china-2018

Aquest campament d’estiu està destinat exclusivament als estudiants universitaris, amb prioritat si es tracta d’estudiants de la FICB.

Els participants realitzaran una estada a la Xina (a Pequín i Shandong) del 8 al 22 de juliol, on assistiran a seminaris en anglès de diferents temes relacionats amb la Xina i realitzaran excursions a llocs emblemàtics, com ara la Gran Muralla o el Palau d’Estiu.

AVANTATGES ESTUDIANTS UDA:

En cas que hi estiguis interessat recorda que:

  1. L’UdA reconeix aquests campaments amb crèdits de LLE per la participació als campaments a la Xina.
  2. L’UdA dona un ajut de fins a 700 € per al viatge.

Si ets estudiant universitari, no ho dubtis més i aprofita les vacances d’estiu per realitzar aquesta estada d’immersió cultural.

Una experiència única per als estudiants de xinès!