Mobilitat internacional. Convenis signats. International Exchange Student Program

La Universitat d’Andorra ha signat recentment dos Acords Específics de Mobilitat que amplien el ventall de possibilitats per a qualsevol membre de la comunitat universitària que vulgui fer un semestre de mobilitat, un a Àsia i el segon a Iberoamèrica.

Tula’s Institute

El Tula’s Institute és una escola d’enginyeria i gestió privada i autofinançada creada pel Rishabh Educational Trust l’any 2006. Es troba a Dehradun, a Uttarakhand. Està adscrit a la Universitat Tècnica d’Uttarakhand, Dehradun i aprovat per la Junta d’Educació Tècnica AICTE i MHRD i Uttarakhand.

S’ha signat un Conveni General, així com un Acord específic que regula la cooperació entre el Tula’s Institute i la Universitat d’Andorra, essent el marc per a la mobilitat acadèmica.

Aquest acord és molt interessant per als estudis del Bàtxelor en Informàtica i el Batxelor en Administració d’Empreses.

UDEM

La Universitat de Monterrey (UDEM) és una institució educativa privada d’inspiració catòlica, oberta a tot credo i condició, fundada el 1969. El Campus UDEM s’ubica al municipi de San Pedro Garza García, dins de l’Àrea Metropolitana de Monterrey, Nuevo León, Mèxic.

S’ha signat un Conveni General, així com un Acord específic que regula la cooperació entre la UDEM i la Universitat d’Andorra, essent el marc per a la mobilitat acadèmica.

Aquest acord és molt interessant per als estudis del Bàtxelor en Informàtica, el Bàtxelor en Administració d’Empreses, el Bàtxelor en Educació i el Bàtxelor en Infermeria.