UdA Alumni

Creació d’UdA Alumni

Recentment s’ha posat en marxa la xarxa d’antics alumnes de la Universitat d’Andorra: UdA Alumni. Hem de felicitar-nos, perquè hem aconseguit  posar-la en marxa en un temps rècord . Ara hem de vetllar pel seu funcionament.

Amb aquesta carta us donem la benvinguda a tots, i us animem a participar-hi.

 

UdA Alumni. Carta presentació.

Des de la Universitat d’Andorra us volem donar la benvinguda a la nova xarxa d’UdA Alumni!

Aquesta xarxa UdA Alumni és una realitat gràcies a l’interès creixent d’antics alumnes de la UdA per potenciar una interacció entre les diferents parts que conformen l’estructura universitària del país.
Si bé UdA Alumni estarà ubicat als locals de la Universitat d’Andorra, serà gestionada de forma independent pels membres que la conformen.
UdA Alumni és una oportunitat d’or per poder decidir i modelar-la de la manera que tots ens sentim identificats i que sigui un bon lloc d’acollida i d’interacció entre el món real, laboral i estudiantil.
Els objectius principals per arrencar aquesta aventura són: crear una xarxa de networking entre diferents professionals, i aportar certs avantatges per als Alumni, com descomptes, cursos, xerrades, o presentacions.
Actualment, ja disposem d’un espai de treball complementant gratuït ubicat a l’UdA i que està a disposició dels seus membres.
Com podeu fer part d’UdA Alumni? Molt senzill. Si heu estat estudiants de la universitat, podeu demanar de ple dret adherir-vos a aquesta xarxa de manera gratuïta. De fet, us hi animem que en feu part!
Per als que sou actualment estudiants, comunicar-vos que, quan acabeu els estudis a la UdA, sereu membres de ple dret i de forma automàtica d’UdA Alumni, el que us permetrà gaudir de les activitats i accions que s’aniran fent durant l’any.
Volem que tothom que vulgui, hi tingui cabuda a la nostra xarxa. Si sou una entitat, o persona física amb ganes de col·laborar amb nosaltres, us hem reservat un espai nomenat “Amics dels UdA Alumni“. Voldria donar la benvinguda a totes les persones interessades a fer més gran aquesta família. Sou benvinguts!
No vull acabar la carta sense donar les gràcies a totes les persones que fan que aquesta xarxa sigui possible. Vull donar especialment les gràcies a la UdA i al seu rector, per facilitar-nos les instal·lacions i part del personal per poder tirar endavant la nostra xarxa d’UdA Alumni.
I com no, vull agrair a tots i cada un dels UdA Alumni actuals per participar de manera desinteressada en la creació de la xarxa.

Així doncs us convido a tots els interessats que us poseu en contacte amb nosaltres a través de l’e-mail alumni-president@uda.ad,  i serà un plaer respondre als vostres dubtes i peticions.

Atentament,
Josep Bellosta
President UdA Alumni