El màster en Educació incidirà en el foment d’una ciutadania democràtica

La Universitat d’Andorra ha rebut el 6 de novembre una delegació del Consell d’Europa encapçalada pel cap de la divisió d’Ensenyament Superior i de Recerca de la institució, Sjur Bergan. La delegació ha mantingut una reunió de treball amb el rector de la Universitat i les responsables del bàtxelor de Ciències de l’educació, en la qual s’han donat a conèixer les competències per al foment d’una ciutadania democràtica que inclou el pla d’estudis del bàtxelor, i que també inclourà el màster en Educació.

La voluntat és que aquesta nova formació de segon cicle, que està previst que es posi en marxa l’any vinent, pugui ser validada pel Consell d’Europa amb l’objectiu de poder-la internacionalitzar. El màster es preveu semipresencial i vehiculat en alguna llengua, encara per definir, que permeti acollir alumnes de diferents països.

Després de la reunió de treball, Sjur Bergan ha ofert una conferència adreçada a estudiants, docents i directius de l’Escola andorrana i de la Universitat d’Andorra, titulada “El rol de l’educació en el desenvolupament de la democràcia de les nostres societats per fer front als reptes actuals”.

Servei de Comunicació de la Universitat d’Andorra