Els estudiants de primer dels batxelors d’informàtica i empresa presenten el seu primer treball de recerca de TIC a l’Aula Magna

Vicent Blasco – Professor del bàtxelor en Informàtica de la Universitat d’Andorra

El nou reglament Europeu sobre protecció de dades, amb els drets dels usuaris i les obligacions de les empreses. El dret a l’oblit i l’herència digital. Què són els hackers i els Crackers?  Mesures que podem adoptar els usuaris davant d’atacs per suplantació d’identitat. Mesures que han d’adoptar les empreses davant d’atacs actius que denegen serveis.  Com funcionen els pagaments electrònics per Internet. Què és la signatura electrònica? O què són i com funciona el món de les criptomonedes. Han estat els temes que han exposat els alumnes davant dels atents oients de l’aula magna que no han dubtat en cap moment a fer preguntes.

Malgrat que devent antuvi els alumnes de primer estaven neguitosos i nerviosos per tenir que exposar els seus temes i donar explicacions davant d’un públic tant exigent com és el públic de l’aula magna, finalment, cada equip ha estat mereixedor d’aplaudiments, fet que ha demostrat que tots han superat amb nota la competència comunicativa en la nostra llengua.

Gràcies a tots els alumnes de primer d’informàtica i d’empresa per la seva dedicació i les seves exposicions. I com no, a tots els participants de l’aula magna que han aportat la seva experiència i saviesa a aquestes noves generacions que comencen els seus estudis universitaris.