Happy Thanksgiving Day

Per començar, l’origen d’acció de Gràcies tal com es coneix avui dia el trobem als EUA. A més, el Thanksgiving Day es va proclamar com a festiu nacional el 1863 pel president Abraham Lincoln. Així mateix, aquesta celebració se celebra cada 24 de novembre.

Avui dia Acció de Gràcies és una celebració que permet que es reuneixin a la taula famílies senceres, amics i companys, compartint un dia de agraïment per tot el que la vida ens brinda cada dia.

El dia 24 de novembre és el dia quan la nostra amiga Lanna del Fullbright ens va convidar a sopar a casa de la seva familia d’acollida per celebrar el Thanksgiving amb nosaltres, altres amics i convidats.

Com es veu en les fotos, el plat típic d’aquest dia és el gall dindi rostit farcit, acompanyat normalment de diverses salses (no poden faltar la gravy, feta amb el suc del rostit, i la de nabius) a més de amb puré de patates, mongetes verdes, patates dolces … I per postres, alguna pastís tradicional com podria ser la carrot cake o la pumpkin cake.

Per acabar la nit, ens vam divertir amb copes de vins, cerveses … etc. La veritat ,és una nit magnífica perquè vam tenir l’oportunitat de celebrar el Thanksgiving day per la primera vegada.

Donem les gràcies a la nostra amiga Lanna i també a la seva familia d’acollida per haver-nos convidat a aquesta celebració i així entendre més la cultura nord-americana.

 

Perry Junior Solomon Cortez

Mentor del Buddy Program