Sessions informatives per a pares i futurs estudiants

La Universitat d’Andorra (UdA), la universitat dels Pirineus, ha programat dues sessions informatives de portes obertes adreçades als pares i als alumnes de batxillerat amb motiu del període de preinscripcions per al proper curs acadèmic 2020-2021. Les presentacions, amb entrada lliure, tindran lloc a la Sala d’actes de la Universitat d’Andorra (6a planta) els dies següents:

  • Dijous 2 d’abril, a les 20.00 h
  • Dijous 4 de juny, a les 20.00 h

L’objectiu d’aquestes sessions informatives és que els pares i futurs estudiants coneguin les instal·lacions de la Universitat d’Andorra i la seva oferta formativa, i que puguin aclarir tota mena de dubtes sobre les sortides professionals i acadèmiques dels estudis que s’hi imparteixen.

A més del seu ple reconeixement a l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior, amb els primers cicles de tres anys de durada i les dobles titulacions, l’UdA destaca pel seu multilingüisme, amb una part de la docència en anglès, i per tenir un model educatiu innovador. Les carreres inclouen pràctiques i estades a l’exterior, i es poden combinar diferents modalitats d’estudi (presencial, virtual, semipresencial).

El període de preinscripcions per al proper curs, un tràmit que es formalitza des d’aquest mateix web, quedarà obert el 16 de març. L’UdA informa puntualment de qualsevol novetat en l’oferta de formacions.